Diensten

Wat is een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage is een ware weldaad voor het gehele lichaam. Een afwisseling van lange strijkingen, korte focusgrepen en bewegingstechnieken maken dat uw lichaam compleet tot rust komt. Uiteraard alles in overleg met de klant; u kunt bepaalde focusgebieden aangeven of in overleg bepaalde onderdelen minder aandacht geven. Bij voorkeur behandel ik het gehele lichaam, omdat plaatselijke blokkades/ pijngebieden altijd in relatie/contact staan met andere gebieden in het lichaam. Oorzaken van mogelijke blokkades hoeven niet altijd in het pijngebied te liggen; het gehele lichaam staat als 1 organisme met elkaar in verbinding. Cellen reageren op elkaar; als er een storing is in een bepaald onderdeel, hebben andere onderdelen daar ook last van, omdat de stroming geblokkeerd wordt.

Anderzijds kan een ontspanningsmassage ook preventief werken. Gewoon lekker na een lange dag werken, of fijn om fris en ontspannen de dag mee te beginnen. Lang niet altijd is pijn een drijfveer om jezelf een fijne massage te laten geven! Gewoon omdat het af en toe lekker is en omdat het goed is voor je algehele gezondheid.

Wat is een zwangerschapsmassage?

Massage tijdens de zwangerschap biedt de mogelijkheid om lekker te ontspannen in zijlig. Via comfortabele kussens zul je een volledige ontspanningsmassage ontvangen, aangepast aan jouw zwangere lichaam. Hoofd, nek, schouders, rug, onderrug, armen, benen, voeten… en misschien buik. Uiteraard is de massage aan te passen aan jouw wensen en doe ik alles in overleg. Een uur volledige aandacht voor jou.

Wat is een bindweefsel/sport massage?

Een bindweefsel/ sport massage richt zich niet alleen op de spieren, maar zoals de naam het al zegt, ook op het bindweefsel rondom je spieren. Bindweefsel geeft steun en zorgt ervoor dat de cellen van onze huid, gewrichten, spieren en organen bij elkaar gehouden worden. Bindweefsel past zich aan aan jouw (mogelijk verkeerde) houding. Zit je bijvoorbeeld lange tijd in een verkeerde houding, dan zorgt het bindweefsel ervoor dat je nog ‘vaster’ in die verkeerde houding zit. Met een bindweefsel massage is het mogelijk om dit los te masseren. Ook is het mogelijk om de ontspanningsmassage te combineren met bindweefselmassage.

Wat is een stoelmassage?

U ontvangt een massage op een speciale massagestoel. Rug, nek, schouders en armen worden behandeld. U kunt uw kleren aanhouden en heerlijk wegdromen… Ook tijdens uw bezoek aan de kapsalon aan te raden! Bijvoorbeeld voor of na uw knipbeurt, of tijdens het intrekken van uw kleuring / haarmasker… dat maakt het wachten een pretje!

Ook geef ik stoelmassages bij bedrijven en evenementen. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.